Site logo

  A *-gal megjelölt mezőket kötelező kitölteni!

  KAPCSOLATFELVÉTEL TÁRGYA

  *
  Előadás megrendeléseTöbb előadást vagy sorozatot tervezünk (kérjük adja meg, mennyit)Hosszútávú együttműködést tervezünkKonferencia meghívásRiport, cikk, szakmai beszélgetés megrendelése – kérjük pontosítsa!Egyéb ügy – kérjük pontosítsa!

  Az előbbiek pontosítása, ha szükséges:

  KAPCSOLATTARTÓ ADATAI

  Név*

  Email*

  Telefonszám*

  Megbízó intézménye, szakmai szervezetének neve (ha van)

  AZ ELŐADÁSSAL KAPCSOLATOS TERVEK

  Kérjük, hogy minél pontosabban írja le elképzelését (ha már van), de természetesen lesz még lehetőség egyeztetni, és változtatni.
  Az előadás végleges témájának kialakításánál figyelembe vesszük, hogy kik az előadás résztvevői, illetve milyen korábbi előadásokat hallottak már? stb.

  Az előadás(ok) tervezett témájával kapcsolatban:*
  Az előadó ajánlását kérjükSaját elképzelésünk vanRészben van elképzelésünk, de kérjük az előadó segítségét is

  Az előadás(ok) témájának vagy címének megadása (még pontosítani fogjuk Önökkel)*:

  Az előadás résztvevői: (pl. tantestületünk, kisiskolások szülei stb.)*

  Amennyiben a résztvevőknek már előzőleg tartottam előadást, annak témája/témái: (a legutóbbit feltétlenül kérném megadni!)

  Az előadás helyszíne (legalább a város, vagy település neve)*:

  AZ ELŐADÁS(OK) LEHETSÉGES IDŐPONTJAI

  Kérem, hacsak lehet, csütörtök délelőttre, illetve péntek estére ne tervezzenek, mert állandó elfoglaltságom van, kivételes esetben helyettesítés szervezésével tudom csak megoldani.

  Lehetséges időpontok behatárolása: hónap, napszak, (pl. szeptember első felében; februártól havonta; délután kb. 16 órai kezdettel; este kb. 18:00 órától stb.)*

  Melyik nap NEM jöhet Önöknek szóba a héten? (ha van ilyen)

  TOVÁBBI MEGJEGYZÉSEK

  Ön a kérdőív utolsó részéhez ért.
  Itt tud további kérdést, kérést, körülményt megírni az előadással/előadásokkal stb. kapcsolatban, melyeket még fontosnak tart.

  Adatkezelési nyilatkozat
  Tájékoztatjuk, hogy az adatszolgáltatás önkéntes. Adatainak megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy azokat az Adatkezelési nyilatkozatunkban foglaltak szerint kezeljük. Az Adatkezelési nyilatkozat elérhető ide kattintva.

  Kapcsolat

  Tisztelt Érdeklődő!

  Amennyiben előadást szeretne megrendelni, vagy más ügyben kapcsolatba kíván lépni velem, kérem feltétlenül töltse ki az alábbi adatokat, melyek alapján keresni fogjuk Önt. (Az űrlap végén a További megjegyzéseknél van lehetőség hosszabb üzenet írására is.)

  Mindenek előtt javasoljuk, hogy tekintse át honlapunkon a mintegy 50 előadás témát, amelyeket ezen az oldalon talál meg.  Természetesen az Önök igényeinek maximális figyelembevételével fogjuk megtervezni a tartandó előadást.
   

  Kizárólag sürgős esetben, hívhatja irodánkat a +36-30/200-12-14-es telefonszámon.

  Előre is köszönöm megtisztelő érdeklődését!

  Üdvözlettel: Uzsalyné Pécsi Rita